Ulei de argan

Masaj cu ulei de argan – momentul tau de rasfat

Relaxare cu un masaj regal, cu ulei de argan

Cu toții avem nevoie de o pauză din când în când, de ce să nu combinăm un masaj relaxant cu beneficiile uleiului de argan? Revigorant și foarte bogat în vitamina E, un masaj cu ulei de argan pur oferă relaxare, hidratare, tonifiere a pielii, relaxare musculară și articulară în plus fată de plăcerea fizică și psihică experimentată în timpul unui masaj. Datorită proprietătilor sale non-grase și non-uleioase, uleiul de argan pur este folosit ca și ulei de masaj din timpuri străvechi.

Folosit ca tratament regal pentru oaspeții familiilor regale, numele pentru un masaj cu ulei de argan a devenit, în mod natural, “masaj regal” și a devenit foarte popular printre cele mai bune facilităti de spa și masaj din jurul Marocului.

masaj de relaxare cu ulei

Când vă confruntați cu o gamă largă de produse diferite și încercați să alegeți una, amintiți-vă că cele mai bune uleiuri sunt cele extrase din sâmburi sau semințe acheter viagra belgique. Uleiul nostru pur de argan se obține prin metoda de presare la rece; nu folosim solvenți. Uleiul de argan rămane lichid la temperatura camerei și este potrivit pentru toate tipurile de piele; este un ulei de masaj ideal. Un masaj efectuat cu ulei de argan păstrează pielea flexibilă și hidratată, o hrănește și o face mai moale.

Beneficiile masajului cu ulei de argan

  • – Relaxează corpul și mintea
  • – Hidratează și hrăneste pielea cu vitamina E în mod natural
  • – Indepărtează durerea musculară și durerile articulațiilor
  • – Face minuni pentru fermitatea și elasticitatea pielii
  • – Este folosit pentru a vindeca o mulțime de probleme legate de piele
  • – Și multe altele…

Pentru mai multe beneficii ale uleiului de argan, dați click aici.

Cum se face masajul cu ulei de argan

De obicei, este bine să vă bucurați de masajul cu ulei de argan imediat după un ritual de hammam/saună/duș/baie caldă. Pentru a avea cea mai bună experientă cu masajul cu ulei de argan, adăugati petale de iasomie sau trandafir uleiului înainte de a-l folosi pentru masaj. De asemenea, puteți folosi pentru masaj unul dintre uleiurile de argan cu esență de trandafir sau de iasomie. În cazul acesta, doar desfaceți sticla și luați o cantitate mică de ulei de argan în palmele mâinilor și le frecati impreună pentru a vă incălzi atât mâinile, cât și uleiul. Uleiul ar trebui să faciliteze miscările glisante, dar nu ar trebui să curgă peste tot. Puteți efectua masajul folosind tehnica preferată și adăugati ulei numai dacă pielea devine prea uscată.

Pentru rezultate mai bune, păstrati întotdeauna uleiul de argan departe de lumină, umiditate și căldură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.