Uncategorized

Vitamina E si uleiul de argan

Vitamina E este cunoscută pentru efectele sale pozitive asupra corpului uman. Multe organe au nevoie de ea pentru a funcționa corect. În plus, este un hidratant natural. sticla ulei argan organic Ajută la restabilirea strălucirii părului și a pielii. Femeile de toate vârstele aspiră să aibă pielea strălucitoare și părul neted și, de aceea, din ce în ce mai multe dintre ele apelează la produsele de frumusețe bazate pe ulei de argan. Când vine vorba de vitamina E, uleiul de argan este superior celor mai multe produse de piele și de îngrijire a părului disponibile pe piață.

Citiți mai departe și aflați cum vă poate ajuta uleiul de argan în lupta cu pielea uscată, părul degradat, etc.

Vitamina E pentru părul tău

Se știe despre Vitamina E că favorizează creșterea părului. În primul rând, foliculii de păr deteriorați sunt reparați datorită proprietăților sale antioxidante. Ea face o treabă excelentă de stimulare a creșterii capilarelor, care în schimb îmbunătățesc circulația sângelui. Ca urmare a acestui fapt, mai mult păr începe să crească pe scalp. În plus, vitamina E hidratează părul în profunzime. Prin urmare, devine mai strălucitor și mai sănătos.

Vârfuri despicate? Aparatele de stylizat părul care folosesc căldură pot deteriora părul într-o asemenea măsură încât acesta să pară lipsit de viață, uscat și tern. Nu vă faceți griji, proprietățile magice ale vitaminei E vor rezolva lucrurile. Se recomandă tratarea părului cu o combinație de ulei de argan, cais, ulei de ricin și ulei de migdale, toate bogate în vitamina E și pot stimula creșterea părului, hrănesc și întăresc părul.

Știați că vitamina E poate preveni apariția prematură a firelor albe de păr? Dacă sunteți îngrijorate că părul dvs. prezintă deja semne de îmbătrânire, puteți încerca vitamina E omnipotentă. Antioxidanții săi puternici pot încetini evoluția firelor albe.

Vitamina E pentru pielea ta

Vitamina E are o serie de beneficii pentru piele. În primul rând, promovează elasticitatea pielii prin creșterea producției de colagen. Cu alte cuvinte, este un bun luptător împotriva ridurilor. Radiațiile solare dăunează pielii, dar procesul poate fi inversat cu ajutorul unui antioxidant bun, cum ar fi vitamina E. Prin urmare, dacă luați suplimente de vitamina E în mod regulat, acestea pot oferi pielii dumneavoastra un aspect mai neted.

În al doilea rând, vitamina E poate ajuta împotriva cicatricilor. Are proprietăți de vindecare, ca urmare a faptului că țesutul deteriorat durează mai puțin timp pentru a se repara. De fapt, efectele hidratante ale vitaminei ajută la eliminarea uscăciunii. Mâinile dure și uscate vor fi suple și moi.

În plus, puteți lupta împotriva petelor și culorilor neuniforme pe corp, cauzate de hiperpigmentare, folosind vitamina E. Tot ce trebuie să faceți este să tratați zonele afectate cu un produs care conține vitamina E, cum ar fi uleiul de argan. Pentru un bun rezultat, ar trebui să vă masați corpul cu câteva picături de ulei de argan pentru aproximativ zece minute în fiecare zi timp de câteva săptămâni.

Și, în sfârșit, vitamina E vă poate întări unghiile, trata buzele uscate și crăpate, precum și dermatită și multe altele. Nu este surprinzător faptul că ingredientul principal în multe produse de frumusețe este și vitamina E.

Hrănirea corpului cu vitamina E

În cele din urmă, cele mai multe uleiuri naturale sunt bogate în vitamina E. Una dintre cele mai bune surse de vitamina E este uleiul de argan. Ea are între 60 și 90 mg de vitamina E per 100 g. În comparație, uleiul de măsline conține de trei ori mai puțină vitamină E. Se știe că alte uleiuri naturale conțin cantități mici de vitamina E. Iată defalcarea: uleiul de măsline conține aproximativ 14 mg de vitamina E per 100 mg; ulei de palmier are 15 mg, uleiul de migdale conține 39 mg, uleiul de alune are 47 mg. Uleiul de argan este o sursă excelentă de vitamină E!

Deoarece uleiul de argan este bogat în vitamina E, are proprietăți puternice de hidratare. Amintiți-vă toate lucrurile pe care le-am spus despre vitamina E – de ex. stimulează creșterea părului și elasticitatea pielii? Ei bine, deoarece uleiul de argan conține o cantitate bună de vitamina vindecătoare, puteți fi sigur că includerea uleiului argan în procedurile de îngrijire de zi va aduce beneficii sănătății dumneavoastră. Noi vă recomandăm uleiul de argan 100% organic, obținut prin presarea manuală a sâmburilor de argan din Maroc, pentru a vă bucura de cele mai bune rezultate.

Pentru a accesa ofertele noastre, accesați acest link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.