Ulei de argan

Ulei de argan pentru par

picatura ulei argan care se scurge din sticla
Uleiul de argan organic este obţinut 100% prin presarea manuală a sâmburilor arborelui de argan (Argania spinosa) din Maroc. Uleiul de argan conţine acizi graşi, cum ar fi acidul oleic, acidul alfa-linoleic, acidul palmitic, acidul stearidonic şi acidul linoleic. De asemenea, acesta conţine şi o mare concentraţie de vitamina E, de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline.
Concentrația mare de vitamina E din compoziția uleiului de argan îl face să fie cel mai bun prieten al părului atunci când vine vorba de hidratarea în profunzime a părului, precum și refacerea acestuia, lăsând în urmă un păr puternic, sănătos și catifelat.

De ce să folosești ulei de argan pentru părul tău?

Vitamina E promovează creșterea sănătoasă a părului, deoarece conține antioxidanți, care ajută la stimularea celulelor și le incurajează să producă părul sănătos-a fost folosit și pentru regenerarea părului.

Uleiul de argan are un număr de beneficii atunci când este folosit pe păr. Acesta poate acționa ca un hidratant pentru scalp, pentru a lupta împotriva mătretii și al scalpului uscat. De asemenea, poate promova creșterea părului sănătos și puternic, spre deosebire de părul subțire, fragil. Poate chiar să anuleze o parte din deteriorările produse prin tratamente chimice și coloranți și poate fi utilizat pentru a trata vârfurile despicate.

Beneficiile imediate pot fi observate și la persoanele care folosesc ulei de argan pe părul lor. Este un agent excelent pentru promovarea strălucirii și luciului, precum și a părului mai moale și mai ușor de întreținut.

Uleiul de argan nu este iritant și, de fapt, inversează o mare parte din daunele provocate de substanțele chimice și tratamentele artificiale pe păr. Este adesea folosit în forma să pură pentru a avea părul sănătos, moale și strălucitor. Mai jos sunt câteva din cele mai bune modalităti de a utiliza ulei de argan pe păr.

 1. Folosind ulei de argan ca șampon
 2. Uleiul de argan este adesea folosit ca ingredient cheie în șampoane datorită capacității sale de a restabili strălucirea, catifelarea și regenerarea părului. Este un ingredient ideal pentru oricine suferă de păr uscat, fragil sau păr deteriorat de substanțe chimice și coloranți.

  Beneficiul utilizării uleiului argan ca ingredient în șampon este că îl puteți aplica doar ca un șampon normal fără a adăuga un pas suplimentar în rutina dumneavoastră sau vă faceți griji cu privire la utilizarea cantitătii corecte de ulei de argan. Trebuie doar să încorporați câteva picături de ulei de argan în șampon și îl puteți folosi ca atare. Este metoda ideală pentru a asigura un păr puternic și hidratat cu un aspect îmbunătăţit zilnic.

 3. Folosind uleiul de argan ca balsam
 4. par drept si lung tratat cu ulei argan

  Uleiul de argan poate fi balsam excelent, care poate, de asemenea, prelungi și intensifica efectele sale benefice asupra părului. Este ideal ca balsam, deoarece face părul moale și elegant și adaugă un plus de strălucire.

  Multe balsamuri de păr sunt grase, lasă părul încâlcit sau cleios. Uleiul de argan este exact opusul. El face părul mai ușor de stilizat și, atunci când este utilizat în cantitatea corectă, se absoarbe ușor și nu lasă urme reziduale grase.

  Uleiul de argan pur poate fi folosit ca un balsam eficient, natural, fără substanțe chimice. Ai nevoie doar de câteva picături de ulei de argan pur pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Întindeți uleiul între palme și apoi treceți-va bine mâinile și degetele prin părul umed sau uscat prin folosirea prosopului. Asigurați-vă că masați și scalpul cu vârfurile degetelor pentru a promova un scalp sănătos, pentru a încuraja creșterea părului și pentru a trata vârfurile despicate.

 5. Folosind uleiul de argan ca agent de styling
 6. Dacă aveți nevoie să vă stilizati părul în grabă, uleiul de argan este o soluție incredibilă! Pe langă faptul că oferă imbunătătiri pe termen lung redându-i catifelarea și întărindu-l, îi conferă părului o strălucire imediată și este o modalitate excelentă de a îmblânzi părul ciufulit făcându-l mai ușor de aranjat.

  Spre deosebire de mulți agenți de styling care pot provoca daune pe termen lung părului datorită substanțelor chimice incluse în ingrediente, uleiul de argan imbogăteste părul cu substanțe nutritive și repară daunele. Este, de asemenea, un produs excelent de folosit înainte de îndreptarea părului, deoarece poate ajuta la protejarea părului împotriva deteriorării termice.

  Este incredibil de simplu de utilizat ca agent de styling. Aplicarea este similară cu folosirea unui balsam, dar părul nu trebuie să fie umed pharmacieinde.com. Așezați câteva picături de ulei de argan între palme și pieptanati prin părul uscat, asigurând o distribuție uniformă. Nu utilizați prea mult-doriți să se absoarbă ușor și puțin ulei de argan ar trebui să ajungă pentru o aplicare. Este un agent de coafură de lungă durată care va face părul ușor de manevrat și va aduce un plus de strălucire.

 7. Utilizarea uleiului de argan ca o mască de păr
 8. Un tratament peste noapte este o modalitate foarte bună de a maximiza efectele uleiului de argan pe păr. Utilizarea unei cantităti mai mari de ulei de argan ca o mască de păr inseamnă că mai mulți nutrienți vor fi absorbiți. Acesta este un tratament excelent pentru a fi folosit noaptea înainte de un eveniment special atunci când doriți ca părul dvs. să fie foarte neted, elegant și voluminos.

  Acest tratament este ușor de făcut la domiciliu. Utilizați o cantitate mai mare de ulei de argan pentru acest tratament. Masați-l în scalp, păr și vârfuri și apoi împachetați-vă părul într-un prosop pentru a împiedica pătrunderea acestuia în pernă. Lăsati tratamentul peste noapte (sau câteva ore) și apoi spălati uleiul de argan în dimineața următoare cu șamponul obișnuit. Părul dvs. va arăta senzațional-și, pe lângă senzația de păr catifelat și puternic, nu vă expuneți părul la niciunul dintre substanțele chimice prezente în multe măsti normale de păr.

Uleiul de argan pur sau produsele cu ulei de argan?

Uleiul de argan poate fi folosit fie ca atare, fie ca ingredient într-un șampon, agent de condiționare sau agent de styling. Este eficient în ambele sensuri, deci este la alegerea consumatorului ce produs să folosească.

Șampoane cu ulei de argan, produse de condiționare și hidratante: Cea mai importantă considerație a uleiului argan pur este prețul și comoditatea utilizării acestuia. Este un ulei rar, deci prețul este pe măsură dacă doriți ulei de argan pur, organic. Un produs care conține ulei de argan poate fi mai bun datorită cantității când vine vorba de îngrijirea părului sau a pielii.

Uleiul de argan pur: Unul dintre beneficiile utilizării uleiului argan pur este că este 100% natural și nu este nevoie să se utilizeze produse cu substanțe chimice potențial dăunătoare. Uleiul de argan pur, de asemenea, oferă efecte mai concentrate și un rezultat excelent de fiecare dată. În cazul uleiului pur de argan nu este nevoie nici să achiziționați produse complementare întrucât acesta poate fi folosit pentru tot corpul, din cap până în picioare (păr, ten, unghii, corp).

Leave a Reply

Your email address will not be published.