Produse Cosmetice, Ulei de argan

Cel mai simplu tratament de par

Așa cum am promis, am revenit cu un articol nou nouț despre cum puteți folosi uleiul de argan pe post de balsam de păr!
În continuare, vă prezentăm 2 moduri în care puteți folosi uleiul de argan pentru un tratament profund al părului dumneavoastră. Ce este super este că nu durează mult niciuna dintre variante, astfel vă veți bucura de beneficii la dublu : păr sănătos și catifelat plus timp liber pentru a-l petrece făcând lucruri care vă aduc buna dispoziție.

Cum se utilizează uleiul de argan după spălarea părului:

Uleiul de argan poate fi, printre altele, utilizat ca un tratament profund reparator sau ca un produs de styling. După ce vă spălați părul (fie cu un șampon specializat sau cosmetic), există câteva moduri diferite în care puteți beneficia de acest ulei natural.

În primul rând, încercați-l ca tratament profund al părului, pe post de balsam “leave-in”. Astfel, veți obține cele mai multe beneficii si nici nu durează mult aplicarea! Vă va face părul moale, strălucitor și nu vă va lăsa cu o senzație de păr gras sau uleios ca alte produse de tip “leave-in”. Dacă îl folosiți ca produs de tip “leave-în”, nu este necesar să îl utilizați în fiecare zi. În schimb, puteți să-l utilizați o dată pe săptămană sau similar pentru a obține toate beneficiile.

Pentru a utiliza uleiul de argan ca un balsam de tip “leave-în”, urmați acești pași, după spălare:

1. Aplicați câteva picături (2-3 picături – în funcție de lungimea părului) de ulei de argan în palmele dvs. și frecați-le impreună.
2. Treceți-vă mâinile precum un pieptene prin păr.
3. Asigurați-vă că distribuiți uleiul cât mai uniform posibil.
4. Nu clătiți ci lăsați uleiul în păr pentru a putea acționa asupra firelor de păr.

În plus, puteți adăuga câteva picături de ulei de argan la balsamul dvs. existent. Dacă alegeți să-l încorporați în balsamul pe care-l folosiți, va fi necesar să vă clătiți părul după folosirea balsamului.

Cum se utilizează uleiul de argan ca o mască de păr:

Utilizarea acestui ulei natural ca o mască de păr este oarecum similară cu un tratament profund “leave-in”. Cu toate acestea, este o modalitate care necesită acționarea peste noapte a uleiului pentru a maximiza beneficiile asupra părului dvs. Pentru a utiliza ulei de argan ca o mască de păr, urmați acești pași:

1. Aplicați o cantitate generoasă de ulei între palme și frecați palmele.
2. Treceți-vă mâinile precum un pieptene prin păr si masați-vă bine în păr și pe scalp.
3. Infăsurati-vă părul într-un prosop (acest lucru va împiedica uleiul să păteze pernele, cearșaful etc.)
4. Lăsati în păr peste noapte și spălati în dimineața următoare cu șamponul obișnuit.

După ce veți folosi această mască de păr, veți observa o diferență enormă în felul în care părul dvs. arată și se simte a doua zi. Care este cea mai bună parte? Beneficiile vor dura mult timp. Acest lucru este grozav pentru oricine are părul uscat și fragil.

La fel ca un tratament profund reparator, nu trebuie să utilizați uleiul de argan ca o mască de păr în fiecare zi pentru a experimenta beneficiile. Utilizați-l după cum este necesar pentru un scalp și păr sănătos. woman with a hat

De ce sa folosesc ulei de argan pentru părul meu?

Multe produse cosmetice chimice care promovează hidratarea și regenerarea părului pot face mai mult rău decât bine.

Folosirea unor produse precum uleiul de argan, care este 100% natural, este întotdeauna cea mai bună modalitate de tratare a părului deteriorat sau a scalpului inflamat. Este complet sigur, beneficiile sunt nesfârșite și functionează imediat. Nu există dezavantaje la adăugarea acestui ulei natural în rutină.

Puteți alege din gama noastră de ulei de argan, vizitând magazinul nostru online de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.