Produse Cosmetice, Ulei de argan

Ai grija de unghiile tale

Cum sa ai grija de unghiile tale cu ulei de argan

Logo arganerie.ro O dietă sănătoasă, activitatea fizică și suficiente ore de somn pot ajuta pe oricine sa facă o îmbunătățire a aspectului, dar de cele mai multe ori uităm de partea din corpul nostru care face toate celelalte realizări posibile – mâinile noastre.

Mâinile noastre, și în special unghiile noastre, sunt indicatori buni ai sănătătii noastre generale. Sunt ale tale crăpate sau deteriorate? Uleiul de argan dovedește perfecțiunea sa în versatilitatea, ușurința în utilizare și rezultatele sale.

Înainte de a analiza modul în care uleiul de argan poate imbunătăti sănătatea și aspectul mâinilor, este important să știți puțin despre compoziția unghiilor. Unghiile dvs. sunt alcătuite din două părți importante: placa de unghii și cuticulă. Poate vă gândiți la cuticulele dvs. doar atunci când primiți o manichiură, dar ele nu sunt o parte ornamentală a corpului dumneavoastră.

mana femeie Cuticulele fac parte din pielea noastră și stau pe partea de sus a matricei de creștere a unghiilor. Matricea de creștere este cea care ne creează unghia. Inutil să spun că, dacă cuticulele dvs. sunt deteriorate, uscate sau tăiate, atunci nu vă pot proteja matricea de creștere foarte bine.

Patul de unghie este ceea ce considerăm în general suprafața tare care se extinde din cuticulele noastre. Acesta este compus dintr-o proteină dură numită keratină. Deși sunt mult mai grele decât pielea, patul unghiei se poate usca și se poate sparge. Acesta poate deveni infectat când este expus în mod regulat la medii care nu sunt curate și poate deveni fragil dacă dieta ta nu are proteine ​​esențiale.

Pe măsură ce imbătranim, uleiurile naturale din patul unghiei noastre încep să se usuce. Dacă acestea nu sunt hidratate, ele pot dezvolta crestături verticale brute care se extind peste suprafața unghiei. În timp ce inversarea afecțiunilor imbătranirii poate părea imposibilă, există pași foarte simpli pe care îi puteți lua și produsele pe care le puteți utiliza pentru a asigura sănătatea continuă a unghiilor.

Uleiul de argan este un produs foarte util pentru achiziționarea și integrarea în rutina dvs. de infrumusețare. Are o remarcabilă varietate de utilizări și este absolut natural. Când vine vorba de unghiile tale, uleiul de argan este un hidratant puternic viagra cena. Este plin de acizi grași esențiali, vitamina E și steroli. (Sterolii protejează grăsimile și membranele celulare din corpul dumneavoastră). Vitamina E este, de asemenea, un antioxidant care vă ajută să vă protejați și să vă intăriți unghiile.

Dacă doriți să începeți să utilizați ulei de argan pentru sănătatea unghiilor, veți găsi mai jos o minunată bază de rutină:

De ce aveți nevoie:

1. un castron suficient de mare pentru a vă incăpea ambele mâini
2. câteva picături de ulei de argan
3. suc proaspăt stors de lămâie/lămâi

Pași de urmat:

Se amestecă uleiul de argan cu sucul de lămâie în castron pană când totul este complet încorporat. Pentru rezultate mai bune, este esențial să amestecați părți egale de ulei de argan cu suc de lămâie.

Mod de utilizare:

Înmuiați-vă unghiile și cuticulele în mixul rezultat timp de 10-15 minute. Clătiți-vă pe mâini și folosiți un prosop curat pentru a le usca. Lăsati-vă cuticulele umede.

Astfel, cu o cantitate mică de lucru, puteți avea un set de unghii frumoase în cel mai scurt timp. Trebuie să utilizați acest tratament cel puțin o dată pe săptămană. Între tratamente puteți să vă masați o cantitate mică de ulei de argan pe unghii și pe cuticule înainte de culcare. Clătiți orice surplus de ulei de dimineată.

Ca și în cazul oricărei rutine de frumusețe, este esențial să vă asociați regimentul cu alte obiceiuri bune. Roaderea unghiilor sau folosirea unghiilor pentru a face lucruri care ar fi dăunătoare patului unghiei dvs. ar trebui să fie evitate.

Alimentația cu alimente bogate în vitaminele A, B și C vă va menține unghiile sănătoase. O dietă care nu include aceste vitamine poate cauza unghii uscate, rotunjite și fragile. Asigurați-vă că vă tăiați unghiile astfel încât acestea să rămană la o lungime rezonabilă și sănătoasă.

Corpul nostru este complex și, cu atât de multe motive de îngrijorare, poate părea copleșitor să ținem evidența tuturor lucrurilor de care trebuie să avem grijă. Uleiul de argan oferă consumatorilor o varietate de opțiuni holistice de frumusețe și sănătate din confortul unei sticle. Dacă vă plac rezultatele obținute prin folosirea uleiului de argan pe păr și pe piele, nu uitați să aveți grijă de o parte din corpul vostru care are grijă permanent de dvs. – mâinile dvs.

Pentru mai multe articole de pe blogul nostru, dați click aici. De asemenea, ne puteți urmări pe facebook, dând like paginii noastre aici.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.